donderdag 8 februari 2018

2. Ayatollah Sayed Mohammed Taqi al Qumi


2. Ayatollah Sayed Mohammed Taqi al Qumi























Vraag 7: Wat is uw mening over degene die zegt: Ik raak niet betrokken met de overleveringen die beweren dat het volk haar rib hebben gebroken en haar gezicht hebben geslagen... en toen er aan hem werd gevraagd: hoe kunt u de gebroken rib uitsluiten terwijl u op de hoogte bent van de term 'ook al' is gebruikt, die door de stichter van de aanval is gebruikt en toegevoegd hoe kunt u het martelaarschap van de miskraam Mohasin uitleggen? Zei hij: dit is niet vastgesteld in de betrouwbare overlevering ketens, maar wellicht is het mogelijk, wat betreft de dood van Mohasin dat kan op natuurlijke wijze?




Antwoord 7: In de naam van God, de Barmhartige, de Genadevolle, de gebroken rib en de miskraam is bekend onder iedereen en het behoort tot de betrouwbare (mutawatir) verhalen en het twijfelen hierover wat de auteur heeft gedaan en de tegenstanders is een twijfel wat in de harten wordt gefluisterd en de duivel volgt. Of het is uitgebracht door een aanhanger van de Sovjet die een beperkt verstand heeft.







Antwoord 9: Er is geen twijfel over mogelijk dat de persoon naar wie is verwezen een afdwalende, deviant en een innovator voor de heilige Sharia is, er moet afstand van hem worden genomen en de maatschappij moet afstand van hem nemen en specifiek de jongeren. Het is verplicht om de mensheid op de hoogte te stellen van zijn corruptie en dat hij het geloof en de Sharia van de boodschapper kapot maakt.